Новости

Предсједник Градске организације ДНС Бања Лука Милан Радовић честитао је Божић свим вјерницима православне вјероисповијести, уз традиционални хришћански поздрав: „Мир Божији, Христос се роди“.

Димитрије Вртић је 14, 15 и 16. децембра представљао ДНС на конференцији под називом „Реформа Изборног законодавства у Босни и Херцеговини” под покровитељством Савјета Европе и Норвешке амбасаде.

На данашњој редовној 38. сједници Скупштине града Бања Лука Маја Јовановић именована је за новог начелника Одјељења за локални економски развој и стратешко планирање, а након што је положила свечану заклетву завршено је задње скупштинско засједање ове године.

Милан Радовић, потпредсједник ДНС-а коментарисао је расподјелу ресора унутар Вијећа министара БиХ, гдје је ДНС-у припало једно министарско мјесто – и то Министарство за људска права и избјеглице.

Предсједник ДНС-а Марко Павић је младе ДНС-а још једном упознао са основним смјерницама политике ДНС-а, као и са Програмом реформи БиХ. Предсједник ДНС је разговарао са младим активистима из цијеле Републике

Вечерас је у Верићима формиран Мјесни одбор Организације младих. За предсједницу је изабрана Марија Радуљ. Овим је настављен велики посао ширења одбора младих ДНС-а у Бањалуци који је започет овог прољећа

Сва права задржана © 2018 ДНС | Веб-дизајн: WideMedia