Новости

ДНС Бања Лука прославио Крсну славу Митровдан

Градска организација ДНС Бања Лука прославила је своју крсну славу Светог Великомученика Димитрија. Славски колач преломило је руководство Градске организације на челу са предсједником Миланом Радовићем. Слављу су присуствовали бројни чланови Демократског народног савеза, угледне личности из јавног живота Републике Српске, као и пријатељи из других политичких странака.

Крсна слава је породични и духовни празник. Прославом славе, изнова се подсјећамо да Демократски народни савез представља више од политичке организације. Вјерујући у традиционалне хришћанске вриједности, повезани поштовањем православних обичаја, бројни чланови и руководство Градске организације ДНС Бања Лука, заједно су прославили Митровдан, крсну славу ДНС-а.

Обиљежавање Крсне славе је догађај на којем су разлике остављење по страни. Представници више политичких странака, одазвали су се позиву предсједника Градске организације ДНС Бања Лука и својим присуством потврдили да су истинске вриједности које прослављамо важније од дневнополитичих супротстављања.

„Желим да вам се захвалим на неизмјерној подршци, раду и посвећености коју сте показали у протеклом периоду. Митровдан нека буде наша водиља, да наше дјеловање и даље темељимо на узајамној подршци и поштовању“, рекао је Милан Радовић обраћајући се присутним члановима и гостима.

Демократски народни савез је непоколебљиво посвећен јединству српског народа, слободарским идејама, раду на економским мјерама и рјешењима која омогућују живот и опстанак Републике Српске.  Поносна на своје циљеве и идеале, Градска организација ДНС Бања Лука је прославом Крсне славе још једном потврдила настојање да у темељу свог рада и дјеловања носи узвишене вриједности православља и српског народа.

Сва права задржана © 2018 ДНС | Веб-дизајн: WideMedia