Blog

Милан Радовић на EBRD Пословном форуму

Потпредсједник ДНС и посланик  у Народној скупштини РС Милан Радовић присуствовао је Годишњем састанку гувернера Европске банке (EBRD) и Пословном форуму 2019. у Сарајеву, на којем је тема сесије била: „Како ћемо искористити добре прилике у региону и шта су кључни приоритети лидера“.

Пословни форум EBRD окупља званичне представнике влада, водеће финансијске и корпоративне лидере, предузетнике, као и представнике цивилног сектора и медија, а у његовом највећем фокусу су нове инвестиције, пословне прилике и стручне дебате. На годишњем састанку гувернера Европске банке за обнову и развој окупило се готово 70 делегација гувернера ЕБРД-а, као и преко 3000 учесника из 38 економија с којима сарађује Европска банка за обнову и развој.
Међу учесницима конференције је и Милан Радовић, потпредсједник ДНС и посланик те странке у Народној скупштини РС и један од најуспјешнијих привредника Републике Српске.

У паузи између сесија разговарао је и са Милом Ђукановићем, предсједником Црне Горе и Мирком Шаровићем, министром спољне трговине и економских односа.

Милан Радовић је позван и на свечани пријем поводом Дана Европе од стране Шефа делегације ЕУ у БиХ Ларса-Гунара Вигермарка.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved