Blog

Новогодишњи коктел Градског одбора ДНС Бања Лука

У хотелу Босна одржан је свечани новогодишњи коктел Градске организације ДНС Бања Лука. Пријему је присуствовао велики број чланова и гостију Демократског народног савеза, којима су се обратили предсједник Градске организације ДНС Милан Радовић и в. д. предсједника ДНС Ненад Нешић.

Уз уводну ријеч, присутне је поздравио предсједник Градске организације ДНС Бања Лука Милан Радовић, који се захвалио свим члановима Демократског народног савеза на продуктивној години која је дала озбиљне резултате.

„Упркос изазовима, сматрам да смо остварили значајне резултате по питању развоја странке у Бањој Луци. Заиста сам поносан на наша заједничка дјела, а сигуран сам да ће наредна година донијети значајне плодове таквог залагања. Желим вам свима срећну нову годину, много здравља, успјеха и љубави вама и вашим породицама“, нагласио је Радовић.

Присутнима се обратио и в. д. предсједника Демократског народног савеза Ненад Нешић, који је нагласио да је година на одласку била вријеме стабилизације и консолидације странке, а да ће наредна година донијети још озбиљније и квалитетније резултате.

„Желим да заједничким трудом и залагањем покажемо да можемо бити још бољи и успјешнији. Наредне године планирамо да обиђемо све и један градски и општински одбор, те да поставимо чврсте темеље за врхунски резултат на локалним изборима. У наредној години, доказаћемо да је Демократски народни савез остао на истим вриједностима, што је и наша највећа предност“, закључио је Нешић.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved