Blog

СТИГЛО ПОЈАЧАЊЕ: ДНС добио преко 300 нових чланова у Бањој Луци

Демократски народни савез је у Бањој Луци добио појачање у виду преко 300 нових чланова, што је потврда да грађани препознају одговорну политику и снагу Градске организације ДНС Бања Лука.

ДНС ће сачувати своје достојанство. Ми морамо бити одговорни, достојанствени и испуњавати оно што смо обећали. Будите сигурни да сте изабрали прави политички пут, јер ми ћемо максимално инсистирати на принципима, правим вриједностима и вјери у доброг човјека. (Милан Радовић)

Демократски народни савез је странка која има визију, а бањолучки Градски одбор један је од темељних носиоца те визије. Промјеном претходног руководства странке и бирањем нових представника, чији ауторитет извире из стручности, одговорности, али и угледа, Градска организација ДНС-а у Бањој Луци изазвала је велико и позитивно интересовање јавности.

То управо потврђује чињеница да је вечерас у Банском двору у Бањој Луци ДНС постао богатији за преко 300 нових чланова, међу којима се налазе, како млади и образовани људи, тако и искусни стручњаци, вриједни радници и грађани који своје политичке ставове препознају у одговорној и економски освијештеној политици Демократског народног савеза.

Милан Радовић, предсједник Градског одбора ДНС Бања Лука, поздравио је нове чланове и нагласио да је њихов долазак мотив и инспирација за још бољи и преданији рад.

„ДНС-у приступају махом млади људи који су, прије свега, схватили да не желе да буду пасивни. Не смијемо бити пасивни и не смијемо дозволити негативну селекцију. Нама су потребни одговорни људи, вриједни људи, и свако такав ће наћи мјесто у нашој странци“, поручио је Радовић.

Новим члановима су се такође обратили и предсједник Регионалног одбора ДНС Бања Лука Жељко Дубравац, као и потпредсједник Демократског народног савеза Дарко Бањац, који су инспиративним и снажним порукама јасно нагласили да је ДНС важан и одлучујући фактор, како на нивоу Града Бања Лука, тако и у читавој Републици Српској.

Демократски народни савез не зависи од трулих компромиса, већ од патриотски оријентисаног чланства које подржава принципијелност и досљедност у политици странке. Чињеница да је данас учлањено преко 300 нових чланова показује да ће квалитетни програми, али и квалитетни, стручни и одговорни појединци увијек имати значајну подршку грађана.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved