Blog

Прва СДС уз ДНС: Градски одбор се придружио Демократском народном савезу

На синоћ одржаној сједници Градског одбора ДНС Бања Лука, извршен је пријем чланова Градског одбора Прве СДС у Градску организацију ДНС. Проширен је састав Градског одбора ДНС и od 33 члана Градског одбора Прве СДС, десет је кооптирано у састав Градског одбора ДНС Бања Лука.

Предсједник Градског одбора Милан Радовић честитао је новим члановима на избору, и изразио задовољство константним пријемом нових чланова, како у Бањалуци, тако и у општинским одборима широм Републике.

„Приступањем чланова Градског одбора Прве СДС нашој странци, те приступањем још неких политичких субјеката у наредном периоду, заиста смо показали да се наша политика одвија у континуитету. Како је у средишту наше политике економија и стварање услова за бољи живот сваког човјека, многи показују да желе да са нама раде ка остварењу истог циља, као и да су многи засићени пролазним дневнополитичким темама“, истакао је Радовић.

По осталим тачкама дневног реда, поднесен је и извјештај о активностима између две сједнице Градског одбора, изнесене су информације о разним организационим питањима, те је извршен и избор рејонских координатора за територију града Бања Лука.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved