Blog

Одговорном припремом до нових успјеха

Предсједник Милан Радовић одржао је радни састанак са предсједницима мјесних одбора Градске организације ДНС Бања Лука.

Демократски народни савез у фокусу свог рада види човјека. Морамо да се фокусирамо на важне ствари, на економске проблеме који се тичу грађана, на оно што погађа наше пријатеље, колеге и комшије. (Милан Радовић)

Радни састанак предсједника мјесних одбора Градске организације ДНС Бања Лука са предсједником Миланом Радовићем још једном је потврдио спремност организације да се Демократски народни савез у Бањој Луци профилише као модерна странка, са јаким фокусом на рјешења свакодневних економских и социјалних изазова грађана Бање Луке.

Разговор са представницима мјесних одбора изњедрио је и неколико важних закључака, између осталих и тај да се Демократски народни савез све више оријентише на отворену и персонализовану комуникацију са грађанима.

„Мјесни одбори су покретачи промјена и напретка. Информације које пружите о стању на терену, за руководство странке ће представљати приоритет приликом покретања даљих активности. У наредном периоду потребно је да још више разговарамо са грађанима“, нагласио је Милан Радовић, предсједник Градске организације ДНС Бања Лука.

Такође, Радовић се осврнуо и на посљедње истраживање на тему повјерења грађана у Бањој Луци које се тиче политичких субјеката. Истакао је да Демократски народни савез може додатно и вишеструко превазићи своје претходне успјехе, с обзиром на снажан темељ у виду подршке коју су грађани Бање Луке повјерили ДНС-у.

Поред конкретних задатака који су одређени предсједницима мјесних одбора и пресјека стања претходних активности, присутни су непосредно представили своје идеје за рјешавање локалних питања у својим мјесним заједницама. Састанак је завршен уз пријатан разговор и дружење присутних.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved