Blog

Одржана сједница Одбора жена ДНС-а Бања Лука

Дана 25.04.2018. године одржана је сједница Организације жена Градског обора ДНС-а Бања Лука. Предсједница Одбора жена Маја Јовановић је представила извјештај о раду Одбора жена у периоду од априла 2017. до априла 2018. године, који је једногласно усвојен. Заједнички закључак је био да је за претходних годину дана урађено много тога.

Реализовани су и бројни пројекти везани за остваривање права жена, и свеукупну афирмацију жена у друштвеном и политичком животу. На овај начин Одбор жена је својим радом постао препознатљив и међу бројним грађанима у самом граду Бањалуци.

Предложене су и кандидаткиње за Опште изборе 2018. године, те су чланице упознате са предстојећим изборним активностима као и онима које се тренутно спроводе.

Поред огромног броја чланица и активиста, сједницу су својим присуством увеличали и предсједница Организације жена ДНС-а Слађана Илић, предсједник Градског одбора ДНС-а Бања Лука Недељко Чубриловић, замјеник предсједника Градског одбора Михајло Травар, предсједник Регионалног одбора Дамир Ћопић, предсједник Комисије за рад са мјесним одборима Миленко Вучета, предсједник Организације младих ДНС-а Боривој Обрадовић, предсједник Одбора младих ДНС-а Бања Лука Саша Ристић, и многи други гости.

Предсједница Организације жена ДНС-а Слађана Илић је у свом обраћању поздравила све присутне те изразила одушевљење радом градске Организације жена, те је пружила пуну подршку у даљем раду.

Предсједник Градског одбора ДНС-а Бања Лука Недељко Чубриловић је честитао годину дана успјешног рада, те изразио увјерење да са оваквим радом који је показала градска Организација жена, предвиђени изборни резултат не може изостати. Такође је присутне упознао са утисцима из свечане посјете руске делегације граду Бања Луци.

Предсједник Комисије за рад са мјесним одборима Миленко Вучета је присутне упознао са досадашњом реорганизацијом Градске организације ДНС-а Бања Лука, активностима координације са мјесним одборима и са много појединости у досадашњем раду и активностима које нас очекују у предстојећој изборној кампањи.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved