Blog

Одржан реонски састанак плато Мањаче

Више од двије стотине чланова реонских одбора Демократског народног савеза са платоа Мањаче предложило је данас, 25.03.2018. године, кандидате за посланичке листе на предстојећим општим изборима.

Реонском састанку присуствовали су предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука Недељко Чубриловић, предсједник Централног Изборног штаба ДНС-а Драгомир Јовичић, руководство Градског одбора ДНС-а Бањалука и чланови Градског изборног штаба.

Предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука Недељко Чубриловић истакао је како посљедња истраживања показују стални раст подршке ДНС-у, додавши да та подршка није случајна, него је резултат досљедне политике коју ДНС годинама води. Чубриловић је истакао да управо та растућа подршка мора да буде подстријек за још преданији рад на припреми за октобарске изборе, јер до резултата се долази само организованим радом и комуникацијом за бирачима.

Секретар Градског одбора ДНС-а Бањалука и шеф Изборног штаба Боран Босанчић изразио је, прије свега, захвалност становницима платоа Мањаче на подршци коју су годинама уназад пружали Демократском народном савезу, додајући да не сумња да ће у октобру ова подршка бити још јача и већа.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved