Blog

Одржан састанак реона 2 и реона 9

Састанак Реона 2 и Реона 9 Демократског народног савеза Бањалука које чине Мјесни одбори Росуље, Нова Варош, Паприковац, Булевар и Кочићев Вијенац одржан је вечерас, 12.04.2018. године, у Кристалној сали Хотела Босна.

Састанку су, поред чланова наведених мјесних одбора, присуствовали предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука Недељко Чубриловић, предсједник Централног изборног штаба Драгомир Јовичић, предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бањалука Дамир Ћопић, руководство Градског одбора и чланови Изборног штаба Градског одбора ДНС-а Бањалука.

Предсједник Централног изборног штаба Драгомир Јовичић поздравио је присутне, истакавши да је теренски рад оно што је најбитније у наредном периоду и да резултат на изборима зависи управо од тога.

Присутнима се обратио и предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука Недељко Чубриловић и захвалио им се што су дио велике и складне породице Демократског народног савеза, која из дана у дан постаје све бројнија. Он је све чланове позвао на још веће јединство и поштовање принципа које ДНС пропагира. Чубриловић је додао да је Демократски народни савез тренутно, можда, и најпожељнија политичка партија у Републици Српској, нагласивши да управо то што ове године у изборну трку улази као препознатљива политичка снага даје снажну вјеру у то да ће ДНС остварити најбољи изборни резултат од свог постанка.

У склопу састанка су, такође, именовани шефови изборних штабова у мјесним одборима реона 2 и 9, те предложени кандидати за предстојеће изборе.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved