Blog

Тим за будућност Српске

Демократски народни савез ће, послије октобарских избора, бити одлучујући фактор у рјешавању важних питања за Републику Српску!

Ово је поручио носилац листе за Народну скупштину РС у Изборној јединици 3, потпредсједник ДНС-а и актуелни предсједник Народне скупштине Републике Српске, Недељко Чубриловић, говорећи на изборној трибини у Карановцу код Бањалуке, којој су осим бројних грађана и симпатизера ДНС, присуствовали и заједнички кандидати за српског члана Предсједништва БиХ и предсједника Репунлике Српске, Милорад Додиик и Жељка Цвијановић.

Чубриловић је позвао грађане Карановца, у коме, како је истакао ДНС има добру подршку, да изађу на изборе и подрже кандидате ДНС-а, као и коалиционе кандидате за предсједника РС и члана Предсједништва БиХ, Жељку Цвијановић и Милорада Додика.

Кандидат коалиције СНСД- ДНС- СП за српског члана предсједништва Милорад Додик истако је да је ово најдуговјечнија коалиција, те да „са људима као што је Недељко Чубриловић, носиоцем листе за НС РС у Изборној јефиници 3 имамо искрену и добру сарадњу, која обећава да ћемо конципирати будући систем власти у Републици Српској и БиХ „.

Кандудат коалиције СНСД- ДНС- СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је да је коалиција “ на добром путу, с обзиром на атмосферу, која влада на терену, а то је побједничка атмосфера.

– Сигурна да ће коалиција забиљежити убједљиву побједу- рекла је Жељка Цвијановић. Марко Аћић, кандидат на листи за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ подсјетио је да „ДНС није учествовао у преносу ни једне надлежности са нивоа Републике Српске на ниво БиХ”, те да грађани, који поклоне повјерење ДНС, могу бити сигурни да кандидати ове странке у таквим работама неће никад ни учествовати. Он је истако да се морају промијенити политичари који представљају РС на нивоу БиХ.

Присутнима су се обратили кандидатни на листи за НС РС, Дамир Ћопић и Боривоје Обрадовић, који су позвли присутне грађане да подрже кандидате ДНС-а на изборима 7.октобра.

Изборној трубини ДНС-а у Карановцу код Бањалуке присуствовало је неколико стотина грађана Карановца и Љубачева.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved