Blog

Вечерас је у просторијама странке одржан састанак Регионалног одбора ДНС-а, а састанку су присуствовали Ненад Нешић, предсједник странке, Душко Ивић, предсједник Клуба посланика ДНС-а у Народној скупштини РС, Александар Главаш, посланик у НСРС, Жељко Дубравац, предсједник регионалног одбора Бања Лука и остали предсједници општинских и градских одбора ове Регије.

Повјереништво Демократског народног савеза за Бању Луку на сједници одржаној синоћ на којој је заузет став да је преурањено излазити са приједлозима за инокосне функције за предстојеће изборе, већ да прво
треба формирати блок за промјене, те да би другачији поступци могли реметити процес промјене актуелне власти.

Предсједништво Демократског народног савеза именовало је Жељка Дубравца за повјереника градске организације ДНС Бања Лука, након напуштања Градског одбора ДНС Бања Лука од стране бившег предсједника Боривоја Обрадовића и неколико чланова Предсједништва ГО.

Моје име је Ново Грујић. Рођен сам 4. децембра 1967. године у Бањој Луци. По занимању сам дипломирани економиста. Од 2013. па све до данас, обављам функцију директора у ЈП “ДЕП-ОТ” Бањалука. Два пута сам изабран за одборника у Скупштини града Бања Лука, 2012. и 2016. године.

Кандидат за одборника са листе ДНС, број 6 на листи Милан Поповић је рођен 13.7.1964. године у Бањој Луци. По занимању је саобраћајни техничар. Запослен у Туристичкој организацији Бање Луке. Ожењен и отац двоје дјеце.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved