Blog

ДНС Бањалука обезбиједио средства за дезинфекцију ЗЕВ-а

Активисти Градске организације ДНС Бањалука данас су уручили 50 пакета средстава за дезинфекцију и заштитне опреме заједницама етажних власника на подручју града. Садржај пакета усклађен је са мјерама које је прописао Штаб за ванредне ситуације Града Бањалука.
„Ово је само једна у низу наших акција којом потврђујемо да смо друштвено одговорна политичка партија и да смо, у времену епидемије која нас је захватила, степен мобилности нашег чланства подигли на виши ниво. Хоћемо да помогнемо грађанима придржавајући се свих мјера заштите којим желимо сачувати и њих и наше активисте, изјавио је Љубо Нинковић, секретар Градског одбора ДНС Бањалука.
„Врло је важно да у постојећој ситуацији ширења епидемије још интензивније одржавамо хигијену стубишта и заједничких просторија у зградама. Са овом акцијом нећемо стати. Већ смо имали акције помоћи народној кухињи и социјално угроженим пензионерима а у наредним данима проширићемо наше активности у сеоске средине“, рекли су Дејан Лолић и Бојан Пећанац, који су у име градске организације уручивали пакете
представницима заједница етажних власника.

„Много нам значи ова помоћ јер смо највећа зграда у насељу и имамо велику потрошњу средстава за дезинфекцију“, захвалила се Душанка Ковачевић, предсједник Скупштине станара ЗЕВ Симе Матавуља 2.
Саша Драгољић, Предсједник ЗЕВ-а у Улици Драге Малића 1 је похвалио акцију ДНС-а.
„Надам се да ће и остале политичке партије покренути овакве и сличне активност јер је ово тренутак када се солидарно морамо окренути грађанима и на разне начине помагати да заједнички пребродимо невољу која нас је задесила“.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved