Blog

Ново Грујић: ДНС годинама учествује у важним инфраструктурним пројектима важним за живот и људе Бање Луке!

За почетак се представите?
ГРУЈИЋ:
Моје име је Ново Грујић. Рођен сам 4. децембра 1967. године у Бањој Луци. По занимању сам дипломирани економиста. Од 2013. па све до данас, обављам функцију директора у ЈП “ДЕП-ОТ” Бањалука. Два пута сам изабран за одборника у Скупштини града Бања Лука, 2012. и 2016. године.

Шта за Вас представља ДНС у Бањој Луци?

ГРУЈИЋ: У Демократском народном савезу сам 10 тачно година. ДНС представља значајну странку у Бањој Луци, јер између осталог учествује у великим инфраструктурним пројектима значајним за град, укључујући изградњу водоводне мреже, путеве, мостове итд. Демократски народни савез је странка са континуитетом, без које ће се тешко моћи формирати власт у Бањој Луци. Очекујемо да ћемо заузети друго мјесто у власти нашег града.

Шта Ви конкретно нудите бирачима?
ГРУЈИЋ: Мојим избором на мјесту одборника у Скупштини града Бања Лука, заједно са својим колегама, гарантујем да ћу се борити за равномјеран развој града, бољи и квалитетнији живот грађана, за останак младих на нашим подручјима и бољи живот припадника борачке категорије (које су у протеклом времену поприлично запостављене).

Какав резултат очекујете?
ГРУЈИЋ: На локалним изборима 2020. године, очекујем да ће Демократски народни савез освојити између 10 и 15% укупног броја изашлих бирача и вјерујемо да ћемо бити друга странка по снази у коалицији која ће бити на власти.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved