Blog

Одржана Прва сједница Предсједништва Организације жена ДНС-а Бања Лука

„Организација жена ДНС-а Бања Лука има јасно дефинисане циљеве, а њене чланице се могу похвалити стручношћу, марљивошћу и посвећеношћу у раду и дјеловању. Очекујемо ширење Организације, а у плану је и низ активности које ћемо спровести у наредном периоду“, поручено је синоћ са Прве сједнице Предсједништва Организације жена ДНС-а Бања Лука.

Поред конституисања Предсједништва и дефинисања конкретних улога, као и акција које ће бити реализоване, на сједници је било говора о самом положају жена у политици, као и о могућностима да се присуство жена у јавном и политичком животу Бање Луке повећа.

„Трудићемо се да све наше акције, на коју год проблематику да се усмјеримо, увијек буду и позив женама да се прикључе нашим активностима и Демократском народном савезу. Важно је да жене кроз лични ангажман дају допринос темама које су од значаја, јер је то најбољи начин да подигнемо свијест о свим друштвеним изазовима са којима се жене могу суочити“, истакле су чланице Предсједништва Организације жена ДНС-а Бања Лука.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved