Blog

Одржане сједнице Предсједништва Градског одбора и Регионалног одбора ДНС Бања Лука

У петак 14. 2. 2020. одржана је сједница предсједништва Градског одбора ДНС Бања Лука у циљу припреме за предстојећу сједницу Главног одбора. Такође, одржана је и сједница Регионалног одбора ДНС Бања Лука, који изражава своје потпуно јединство и подршку раду свих органа странке, темељених на поштовању статутарних одредби, утврђеним принципима и политикама ДНС-а.

Од Главног одбора странке очекујемо пуно јединство и консензус у доношењу одлука, сагледавање свих проблема и потешкоћа које смо имали од завршетка Општих избора 2018. године, са циљем потпуне стабилизације странке, дефинисање правца рада и дјеловања у 2020. години, са посебним освртом на припреме везане за обиљежавање 20 година постојања ДНС-а, те припремне активности за Локалне изборе као најважнијег политичког догађаја у текућој години.

Сједници је присуствовао и в. д. предсједник ДНС-а Ненад Нешић, који је упознао чланове са актуелним темама из политичког живота у Републици Српској.

РО ДНС Бања Лука у погледу приједлога Предсједништва за сазивање ванредне сједнице Скупштине ДНС предлаже ГО да се у потпуности сагледају све активности везане за наведени процес, те да се на темељу свих показатеља у складу са Статутом странке донесе јединствена и коначна одлука, посебно узимајући у обзир временски период неопходан за провођење унутарстраначких избора, те потребу пуног ангажовања свих потенцијала странке са циљем остварења најбољих резултата Локалних избора.

 

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved