Замјеник предсједника ГО ДНС

ЗАМЈЕНИК ПРЕДСЈЕДНИК ГРАДСКОГ ОДБОРА

Бања Лука

Мира Поповић

1952. године у Бањој Луци

Доктор медицине, специјалиста опште медицине

Рођена 1952. године у Бањoj Луци. Доктор медицине, специјалиста опште медицине.

Обављала дужност директорке Завода за медицину рада и спорта Републике Српске. Три пута бирана за одборника у скупштини града Бања Лука и једном за посланика у НС РС.

У ДНС-у од оснивања, обављала је дужности предсједнице Организације жена ДНС Републике Српске и предсједнице Организације жена ДНС Бања Лука, те потпредсједнице Градског одбора ДНС Бања Лука.

Тренутно замјеник предсједника Градског одбора ДНС Бања Лука. Мајка двоје дјеце, бака троје унучади. Професионално радећи врло хуман и одговоран посао љекара, као и дјелујући политички увијек је знала да на прави начин помогне људима.

О свом раду каже: „Увијек сам знала да саслушам, разумијем и помогнем, те су ми многи постали пријатељи. Ширити доброту око себе, није лако, у тешким и несигурним временима, али када вам се само дио те доброте врати, знате да сав труд и рад није узалудан и да се праве вриједности препознају.“

Као представник свих који је подржавају дала пун допринос у борби за здраву и срећну породицу, као и за здраво потомство, јер управо то, истиче, чини и снажну Бању Луку и Републику Српску. Ми знамо како.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved