Blog

Жељко Дубравац именован за повјереника ГО ДНС Бања Лука

Предсједништво Демократског народног савеза именовало је Жељка Дубравца за повјереника градске организације ДНС Бања Лука, након напуштања Градског одбора ДНС Бања Лука од стране бившег предсједника Боривоја Обрадовића и неколико чланова Предсједништва ГО.

Жељко Дубравац, повјереник градске организације ДНС Бањалука, изјавио је да више од осамдесет одсто чланова градског одбора, као и двије трећине кандидата одборничке листе, без икаквог двоумљења и калкулација наставља рад и чланство у странци.

Дубравац каже да се у рекордно кратком времену јавио велики број чланова странке, чланова Градског одбора, предсједника мјесних одбора који су изразили подршку политици и одлукама органа ДНС.

– Овај мањи потрес у градској организацији је прошао готово без већих посљедица. Чланови Градског одбора истичу да већ дуже вријеме нису били задовољни радом предсједника и дијела Предсједништва градске организације, те да их није изненадила оваква одлука истих након што су добили одборничке мандате и запосјели функције. Већ извјесно вријеме су се осјетили одређени проблеми унутар градске организације, а најбољи показатељ је чињеница да је посљедња сједница Градског одбора ДНС одржана почетком марта, па је доношење најважнијих политичких одлука сведено на веома узак круг чланова Предсједништва, предвођено сада већ бившим руководством – рекао је Дубравац.

Истиче да је ДНС у претходне двије године прошао кроз далеко веће потресе од овог, али да је странка из свих изашла достојанствена и поштована од стране чланства и грађана, што су показали и управо завршени локални избори на којима је 62.000 грађана дало подршку политици ДНС.

– Јако сам задовољан израженом подршком и енергијом која се осјећа унутар градске организације, па разговор са људима и рад на терену настављамо у континуитету, те очекујем да органи странке врло брзо донесу одлуку о избору повјереништва које ће руководити градском организацијом до окончања унутарстраначких избора чији почетак је планиран за фебруар мјесец наредне године – закључује Дубравац.

Тренутно се ради на формирању Повјереништва Градске организације ДНС Бања Лука и све информације о текућим догађајима можете добити у просторијама ГО ДНС Бања Лука, као и заказати састанак са повјереником Дубравцем.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved