Blog

Боривој Обрадовић – Предсједник Градског одбора ДНС Бања Лука


Градски одбор ДНС-а Бањалука изабрао је на вечерашњој Изборној скупштини Боривоја Обрадовића за предсједника ГО, рекао је вршилац дужности предсједника ДНС-а Ненад Нешић.“Обрадовић је млад и перспективан човјек који је изникао из ДНС-а и баштини идеје странке. Сигуран сам да ће успјешно водити ГО ДНС-а Бањалука“, рекао је Нешић вечерас новинарима након Изборне скупштине ДНС-а Бањалука којој је присуствовало 317 делегата.
Он је истакао да Обрадовић има његову и пуну подршку цијелог руководства ДНС-а.
Нешић је навео да је Градски одбор ДНС-а Бањалука вечерас једногласно подржао његову кандидатуру за предсједника ДНС-а на Изборној скупшштини ДНС-а која би требало да буде одржана 15. марта у Бањалуци.
„Видјећемо да ли ћемо Изборну скупштину одржати 15. марта или ћемо је пролонгирати док не прође вирус корона“, додао је Нешић.


Он је нагласио да је тренутно више од 50 општинских одбора ДНС-а кандидовало само њега за предсједника ДНС-а, те да не очекује противкандидата јер је за кандидатуру потребно обезбиједити подршку најмање једне трећине општинских и градских одбора.
Новоизабрани предсједник Градског одбора ДНС-а Бањалука Боривој Обрадовић рекао је да ова функција представља велику част, али и одговорност.
„Прије мене је на тој позицији био Милан Радовић, а прије њега Недељко Чубриловић, људи који су велика имена у политици. Надам се да ћемо успјети да надомјестимо њихов одлазак и да ћемо младошћу, енергијом и радом учинити да ДНС остварити још боље резултате“, истакао је Обрадовић.
На скупштини су присуствовали и генерални секретар, потпредсједник ДНС-а Дарко Бањац, потпредсједник и министар у Влади Ђорђе Поповић, потпредсједници Марко Аћић и Огњен Тадић, посланик у НС РС Дане Малешевић и други гости.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved