Blog

Обрадовић честитао Дан града

Предсједник Градског одбора ДНС Бања Лука, Боривој Обрадовић, честитао је градоначелнику Игору Радојичићу, предсједнику Скупштине града Зорану Талићу и свим грађанима Бањалуке 22. април, Дан града.
-У име Градског одбора ДНС Бања Лука, и у своје лично име, најискреније вам честитам 22. април, Дан града Бања Лука – поручио је Обрадовић и додао да је ово прилика да градоначелнику Радојичићу и његовим сарадницима, честита на свим мјерама и активностима, које су предузете у циљу заштите живота и здравља грађана, као и мјерама које су предузете како бисте сачували привреду и радна мјеста у граду Бања Лука.
– Желим да укажем и на важност реализације инфраструктурних, економских, социјалних и комуналних пројеката, које сте реализовали и које проводите у граду – истакао је предсједник бањалучког ДНС.
Он је додао да је увјерен да ће челни људи Бањалуке остати посвећени изградњи модерног града у овом дијелу Европе, којег ће красити завидни економски, социјални и инфраструктурни пројекти, по којима ћемо бити препознатљиви у региону и шире.
-С тим у вези, Градски одбор Демократског народног савеза и ја, као његов предсједник, Вам, као и до сада, стојимо на располагању, како бисте реализовали зацртане пројекте на добробит свих грађана Града Бања Лука – закључио је предсједник Градског одбора ДНС Бања Лука, Боривој Обрадовић.

Copyright@2016 Proway | All Rights Reserved